Thinking Into Results - Tuloksellinen Ajattelu -koulutus

Kesto 6 kuukautta

Thinking Into Results Program on tuloksia tuottava ohjelma jokaiselle, joka on todella kiinnostunut henkilökohtaisesta kasvusta ja haluaa menestyä elämässään. Suurin kuilu meidän kaikkien elämässä on tietämisen ja tekemisen välillä.


Tämä ohjelma opettaa niin yksittäisille henkilöille kuin ryhmillekin, kuinka tämä kuilu suljetaan. Thinking Into Results -ohjelma parantaa meidän kaikkien tuloksia.

Tämä ohjelma tarjoaa erityiset työkalut ja askel askeleelta etenevän toimintasuunnitelman ja antaa ohjeet menestyvään ajatteluun ja toimenpiteisiin uusien mahdollisuuksien löytämiseksi ja talouden muuttamiseksi niin, että voimme unohtaa pelkomme tuntemattomasta.

Bob Proctor ja Sandra Gallagher yhdistivät yli 50 vuotisen tutkimuksen ja kokemuksen henkilökohtaisen ja ammatillisen kehityksen ja lakiasioiden tietämyksen alalla ja loivat tehokkaimman ja mullistavimman ohjelman itsensä kehittämiseen.

Thinking Into Results for Leaders Program on erityisesti yrityksille suunnattu koulutusohjelma yritysten tulosten parantamiseksi.


THINKING INTO RESULTS -KOULUTUS
12 Oppiaihetta

1. Oikean tavoitteen valinta ja sen saavuttaminen
- Minkälainen tavoite on motivoiva
- Miten muutat unelman tavoitteeksi
- Miten teet siitä todellisuutta

2. Tietämisen ja tekemisen välinen kuilu
- Tiedon ja tekojen välisen eron ymmärtäminen
- Tiedosta omat toimintatapasi
- Tuottavan ja ei-tuottavan toiminnan ero

3. Ääretön mieli
- Miten käytösmallit rajoittavat tuottavuutta ja tehokkuutta
- Miten käytät mieltäsi saadaksesi ne tulokset joita haluat
- Kulttuuri ja käytöstavat kehityksen este myös työpaikoilla

4. Miten mieli toimii
- Tietoisenmielen ja alitajunnan toimintatavat
- Tulokset ovat seurausta käyttäytymisestä
- Käyttäytymiseen vaikuttaa: Tietoinenmieli vai Alitajunta!

5. Tulokseen johtava ajattelu
- Tuottava ajattelu – Tulosten vaikutus uusiin tavoitteisiin?
- Miten ajatella ja analysoida
- Älyllisten ominaisuuksiemme hyödyntäminen
- Älä anna menneen vaikuttaa tulevaisuuteen

6. Ympäristö on kuin peili
- Tulokset ovat sisäisen minäkuvasi heijastumia – mitä on sisällä sitä tulee ulos!
- Yksilön minäkuvan vaikutus ryhmän tuloksiin – yhteen hiileen puhaltaminen!
- Kilpailusta luovaan toimintaan

7. Kauhun seinämä
- Esteiden ja pelkojen voittaminen
- Tunnista ja vältä oman ajattelusi ja käyttäytymisesi tuhoava vaikutus menestykseesi
- Periksiantamattomuus tuo vapauden ja menestyksen

8. Praxis-voima: Uskomukset ja käyttäytyminen
- Praxix yhdistää uskomukset käyttäytymiseen
- Praxis kuvaa henkilön henkistä ja fyysistä tilaa, joka on luonut nykyiset tulokset.
- Opi yhdistämään tietoiset ja tiedostamattomat voimavarat

9. Asenteen voima
- Ajatukset, tunteet ja toiminta ratkaisee tuloksen
- Asenteesi ratkaisee tulevaisuutesi
- Aina on olemassa parempi tie. Sinä päätät.

10. Johtajuus
- Itsensä ja muiden johtaminen
- Työyhteisön tarkoitus ja päämäärät myös henkilökunnan tiedossa
- Harmoonisessa yhteistyössä on voimaa

11. Myönteisyyden vaikutus kasvuun
- Myymisen muuttaminen palvelemiseksi
- Kompensaation laki – mitä enemmän annat sitä enemmän saat
- Yhteisymmärrys tuo menestyksen

12. Mielen voimien yhdistäminen
- Parempiin tuloksiin työskentelemällä tehokkaamin
- Käytösmallien muuttaminen tuottaviksi
- Yhteistyökumppaneiden merkitys

LISÄKSI
- 12 DVD:tä (opettaen ja johtaen sinut kaikkien ohjelmien läpi)
- Osallistuja opas (paketti luentoja, artikkeleita ja tehtäväsivuja, jotka tukevat videoiden opetusta)
- 1 kpl Tavoitekortteja (taianomainen 'liipasin', joka pitää sinut kiinni tavoitteessasi)
- Sopeuttamisohjelma 60 minuutin sopeuttamisen Thinking Into Results -ohjelman osallistujille henkilökohtaisesti.

HINTA: 3 500,00 € (sis.ALV)Onnistu!

Monet unelmoivat onnistumisesta.
Sinä voit oppia toteuttamaan sen.

Bob Proctor esittelee Thinking Into Results -ohjelmaa:

Kuinka ajatella tuloksekkaasti?

"Hei, olen Bob Proctor. Olen omassa työhuoneessani ja ympärilläni on 3000 – 4000 kirjaa, joita todella rakastan.

Aloin vuonna 1961 opiskella sitä, mitä kaikkia mahdollisuuksia meillä ihmisinä on käytössä, enkä ole vielä lopettanut sitä. Vuonna 1968 menin Chigagoon työskentelemään Earl Nightingailin ja Loyd Connantin kanssa.

Olin valtavan etuoikeutettu, kun sain ohjausta kahdelta maailman suurenmoisimmalta henkilöltä. He olivat pioneereja henkilökohtaisen kasvun liiketoiminnan käynnistämisessä ja tekivät sen äänittämällä levyjä myyntiin.
Kun 41 vuotta sitten aloin opettamaan tätä tietoa, koin valtavan muutoksen omassa elämässäni ja siitä asti olen halunnut jakaa sitä muiden ihmisten kanssa.... "

ASENNE
”Asenne on päätös, että sinä voit tehdä hyvin kaiken sen, minkä päätät tehdä... Tuo esille paras itsestäsi ja anna kaikkesi mitä sinulla on.”
- Sandra Gallagher

Opettajat sanovat oppilailleen, että jos he muuttavat asennettaan, heidän tuloksensa paranevat. Myyntijohtajat sanovat myyntimiehilleen, että heidän asenteensa kontrolloi heidän myyntiään. Neuvojat sanovat aviopareille, että heidän täytyy muuttaa asennettaan, jotta heidän suhteensa paranisi. Lääkärit sanovat potilailleen, että he ovat tehneet voitavansa ja nyt loppu on heistä kiinni. Heidän asenteensa vaikuttaa siihen, paranevatko he.

Jos kysyt ihmisiltä, mitä asenne tarkoittaa, saat yhtä monta erilaista vastausta kuin mitä olet kysynyt. Vain harva ymmärtää mitä asenne todella tarkoittaa ja niinpä monien asennetta hallitsee media, muiden ihmisten mielipiteet, ympäristö ja elämäntilanne.

William James on sanonut: ”Hänen sukupolvensa suurin löytö on se, että sinä pystyt muuttamaan elämääsi muuttamalla asennettasi.”

Asenne on ajatusten, tunteiden ja tekojen yhdistelmä. Ymmärtääksemme tätä paremmin meidän täytyy tarkastella mielen ja kehon yhteistoimintaa sekä miten tietoinen mieli ja alitajunta toimivat ja miten ne toimivat
yhdessä.

AJATUKSET 
Kaikkialla oleva ja virtaava luova voima tulee sinuun ja kulkee sinun lävitsesi. Sillä ei ole muotoa, se ole positiivista tai negatiivista, se on vain energiaa. Kun sinä alat käyttää luovia kykyjäsi ja alat antaa ajatusenergialle muotoja, niin asenteen ensimmäinen tila alkaa. Sinä muodostat positiivisen tai negatiivisen kuvan mieleesi. Tämä kuva ilmestyy tietoisen mielesi tasolle värähtelyn, sanojen, eleiden ja kirjoittamisen kautta. Sinä joko hyväksyt tai hylkäät mielikuvan, etkä lähetä sitä eteenpäin alitajuntaasi.

Esimerkiksi: katselet uutisia tai kuuntelet ystäväsi puhetta, joka on negatiivinen. Sinä et välitä näistä tiedoista, ne eivät saa sinussa vastakaikua eikä herätä tunteita, ja koska tietoisella mielelläsi on kyky hyväksyä tai hylätä saamasi tieto, niin sinä hylkäät sen. Jos ajatus on hyvä, niin mitä sitten tapahtuu?

Varhaiset kreikkalaiset samaistivat alitajunnan sydämeen. Ei siihen verta pumppaavaan lihakseen vaan tiedostamattomaan mieleen. Alitajunnalla ei ole kykyä valita. Se ei voi hylätä sinne lähetettyä tietoa. Sen täytyy hyväksyä kaikki, mikä sinne syötetään. Sillä ei myöskään ole huumorintajua. Se hyväksyy asian ja samanaikaisesti ilmentää sen kehon tominnan kautta.

Alitajunta ei tunnista paikkaa eikä aikaa, se kommunikoi värähtelyjen kautta. Olet varmaan huomannut, että joku outo ihminen tuntuu heti tutulta ja turvalliselta, kun taas toinen hylkii sinua, vaikka ette ole edes puhuneet toistenne kanssa. Esimerkiksi: työryhmä, joka on samalla aaltopituudella keskenään, toimii harmonisesi yhdessä. Heistä tulee erittäin voimakas tiimi, joka toteuttaa aikaisemmin päättämänsä tavoitteen esteistä huolimatta.

Ajatus, joka herättää tunteita ja saa voimakkaan värähtelyn, uppoaa alitajuntaan hyvin helposti. Sinun korkeammat kykysi käyttävät apunaan tunteita. Pystyt esimerkiksi aistimaan, milloin ysäväsi on huolestunut jne. Meidän kehomme on mielen työkalu. Keho on tietoisen ja tiedostamattoman mielen välissä auttamassa ilmentämään meidän ajatuksiamme ja päätöksiämme. Kun kaikki kolme aluetta toimivat hyvin yhteen, henkilö on hyvin tuottoisa ja saa paljon aikaan työssään.

Asenne on siis ajatusten, tunteiden ja toiminnan yhdistelmä. Värähtely saa aikaan ajatuksen tai idean. Jos sinä hyväksyt sen ja menet tunteella mukaan siihen, niin idean luonne määrittelee sinun ASENTEESI ja sen fyysinen ilmaisu on automaattinen.
Ei ole mitään väliä sillä, onko valinta tietoinen vai tiedostamaton. Se vain on niin. Tietoinen valinta on se, missä tulevaisuuden menestys alkaa. Kun henkilön asenne muuttuu, niin kaikki muukin muuttuu hänen maailmassaan. Sinun Asenteesi määrää sen minne olet menossa!


PÄÄTTÄVÄISYYS
Päättäväisyys tai sen puute on vastuussa monen uran noususta tai tuhosta.

Henkilöistä, jotka ansaitsevat suuria summia, on tullut erittäin hyviä päätöksentekijoitä, eivätkä he anna muiden ihmisten mielipiteiden vaikuttaa päätöksiinsä.

Päätöksen tekeminen ei vaikuta vain tuloihisi vaan se hallitsee koko elämääsi. Se vaikuttaa mielesi ja kehosi terveyteen, perheen hyvinvointiin, sosiaaliseen elämääsi, siihen millaisia ihmissuhteita kehität. Kaikki nämä ovat riippuvaisia kyvystäsi tehdä päätöksiä.

Luulisi, että kaikissa koulussa opetettaisiin päätöksen tekemistä, mutta näin ei ole. Eikä ole myöskään opetettu useimmissa yrityskoulutuksissa eikä henkisen kasvun kursseilla. Kuinka siis voidaan olettaa henkilöiden osaavan tehdä oikeita päätöksiä?

Keräämällä tarpeellinen tieto ja noudattamalla itsekuria sinusta voi tulla oikeiden ja viisaiden päätösten tekijä. Voit myös kutakuinkin poistaa riidat ja sekaannuksen elämästäsi tulemalla osaavaksi päätöksen tekijäksi. Päätöksenteko tuo järjestystä mieleesi ja tämä järjestys vaikuttaa fyysiseen maailmaasi ja tuloksiisi. Ei tarvita lääkäriä selittämään, että jos ihmisen mieli on sekasorrossa, se ei ole luotettava eikä saa aikaan tuottoisaa toimintaa. Oikeanlaiset päätökset muuttavat kaiken.

Yksi maailmankaikkeuden peruslaeista on joko ”luoda” tai ”hajoittaa”. Kuinka usein olet kuullut jonkun sanovan: ”En tiedä mitä tekisin”. Kuinka usein olet itse sanonut: ”Mitä minun pitäisi tehdä?”

Ajattelepa niitä tunteita, joita sinä ja lähes koko ihmiskunta on kokenut aika ajoin. Tee se – älä tee sitä. Osta – älä osta. Sano se – älä sano sitä. Kerro heille – älä kerro heille. Ja niin edelleen. Jokainen kokee tämän ristiriidan joskus. Jos tämä tapahtuu sinulle usein, lopeta se heti. Ristiriitaisuus aiheuttaa päättämättömyyttä.

Tämä ei kuitenkaan ole pääsyy. Todellinen syypää on heikko itsetunto ja itseluottamuksen puute. Todella hyvillä päätöksentekijöillä on erittäin hyvä itsetunto. He eivät pelkää tehdä virheitä. He oppivat niistä. Jokaisen on joskus elämässään tehtävä päätöksiä, siltä ei voi välttyä.

Tärkein sääntö päätöksen teossa on tämä: ”Tee päätös siinä paikassa missä olet niillä tiedoilla, jotka sinulla on!” Monet eivät ymmärrä tätä, ja siksi heistä ei tule hyviä päätöksen tekijöitä.

Presidentti Kennedy kysyi Werner Von Braunilta: ”Mitä tarvitaan raketin rakentamiseen ja miehen lähettämiseen kuuhun ja tuoda hänet turvallisesti takaisin maahan?” Von Braun vastasi: ”Tahtoa tehdä se!” Kennedy teki päätöksen näillä tiedoilla, siinä paikassa missä oli kysymättä sen enempää. Ja loppu on historiaa.

Kun olet kerran tehnyt päätöksen, löydät kyllä joka kerta kaikki tarvittavat ihmiset, voimavarat ja ideat, joita tarvitset. Jos tämä on ainut tieto, jonka tästä artikkelista saat, paina se mieleesi ”tulikirjaimin”, sillä se muuttaa sinun elämäsi. Haluatko vai et on ainut asia, mitä sinun tulee pohtia. Mitä tahansa tarvitsetkin saavuttaaksesi tavoitteesi, sinä vedät sen puoleesi.

Jotkut saattavat sanoa, että tuo on hullutusta. Et voi tehdä päätöksiä, ellei sinulla ole tarpeeksi tietoa. Mikäs siinä, he saavat ajatella niin, jos haluavat, mutta näin ajattelemalla he rajoittavat ajatteluaan. Saattaa olla, etteivät he ajattele ollenkaan. He vain toistavat sitä mitä heille on opetettu. Ajatteleminen on tärkeää. Päätöksentekijät ovat suuria ajattelijoita.

Oleko huomannut, että ajatukset vaikuttavat moniin elämäsi alueisiin. Monet suuret ajattelijat ovat sanoneet: ”Meistä tulee sellaisia mitä ajattelemme.” Mitä sinä ajattelet? Tiedätkö, että olet ajatustesi summa. Voit ajattelemalla tehdä päivästäsi iloisen tai masentavan. Kuinka usein olet sanonut: ”Haluaisin tehdä tai omistaa tämän, mutta en voi koska... Aina on joku syy, miksi ei.

Bob Proctor sanoo: ”Seuraavan kerran, kun kuulet jonkun sanovan, että hän haluaisi Pariisiin tai ostaa uuden auton, mutta kun ei ole rahaa. Kerro hänelle, että he eivät tarvitse rahaa, ennen kuin ovat tehneet päätöksen hankkia auto tai ovat päättäneet lähteä Pariisiin. Kun päätös on tehty, he kyllä selvittävät, mistä saavat siihen tarvittavat rahat. Se tapahtuu aina.”

Monet yrittävät asioita kerran tai kaksi ja kun epäonnistuvat, he luovuttavat. Kuinka monta kertaa urheilijät ovat epäonnistuneet saavutuksissaan ennen kuin saavat
tavoittelemansa kultamitalin?

Helen Kelleriltä, joka syntyi kuuro-sokeana, kysyttiin: ”Onko hänen mielestään mitään kamalampaa kuin olla sokea.” Hän vastasi: ”Maailman säälittävin ihminen on se, jolla on näkökyky, mutta ei ole näkemystä.” Kun ihmisellä ei ole kuvitelmia paremmasta elämästä, hän automaattisesti sulkee itsensä vankilaan. Hän rajoittaa itsensä elämään ilman toivoa.

Ota ensimmäinen askel omaan vauraaseen tulevaisuuteesi. Rakenna mieleesi kuva siitä millä tavalla haluat elää. Tee vakaa päätös pitää kiinni tästä unelmasta ja arantele sitä koko ajan, niin kaikki alkaa virrata mieleesi ja sinun kauttasi muotoutua todellisuudeksi. Älä ajattele, miten se kaikki voi toteutua. Älä anna epäilyille valtaa, vaan lataa ajatukseen koko innostuksesi siitä, miltä tuntuu kun kaikki on todellisuutta.