ANJA KAILANKO

- Passion Test for Business konsultti
- Passion Test Sertifioitu ohjaaja
- Thinking into Results for Leaders, Sertifioitu konsultti
- Luennoija
- Luontaishoitaja
- DoTerra öljyjen jälleenmyyjä

Anja on Thinking into Results -sertifioitu kouluttaja.
Tämä yhdisti hänen pitkän uransa kamppailulajien kouluttajana uusimpaan tietoon henkilökohtaisen ja ammatillisen kehittymisen saralla

Anja Kailanko on menestynyt valmentaja, kouluttaja ja puhuja.
Hän on laajentanut osaamistaan yrityspuolelle valmistumalla Passion Test for Business konsultiksi ja on sertifioiti Passion Test kouluttaja. Passion Test menetelmä auttaa yksilöä selkeyttämään ajatuksensa ja löytämään sen, mitä hän todella haluaa elämässään tehdä. Passion Test lähtee sisältäpäin henkilöstä itsestään. 

Anja on yhdistänyt taitonsa ja kokemuksensa myös Bob Proctorin tuottaman ”Thinking Into Results for Leaders” ohjelman kanssa, joka on yksi parhaimmista ohjelmista ammattimaisen ja henkilökohtaisen kehittymisen alalla. Tämä ohjelma opettaa yksittäisille henkilöille ja ryhmille sen miten löydetään heissä oleva sisäinen tieto ja saavutetaan sen avulla haluttu muutos työ- ja henkilökohtaisessa elämässä.

Anja on tutkinnon suorittanut SVUL:n B-tason valmentaja ja Suomen Karateliiton B-tason valmentaja. Hän on toiminut kouluttajana kamppailulajeissa yli 20 vuotta ja opettanut henkisen kasvun asioita yli 30 vuotta erilaisissa ryhmissä.Anja on lukenut motivoivaa ja menestykseen tähtäävää kirjallisuutta 90-luvulta lähtien ja toukokuussa 2011 pidetyssä ”Create Your Own Success” - seminaarissa hän pääsi kuuntelemaan oppi-isäänsä Bob Proctoria.

Anja opiskeli Bob Proctorin johdolla myös ”Lead The Field” -seminaarin. Tämä johti varsinaiseen The Thinking Into Results for Leaders -koulutusohjelmaan, josta Anja valmistui sertifioiduksi kouluttajaksi maaliskuussa 2012. Anja on käynyt myös Bob Proctorin 13 kuukautta kestävän itsensä kehittämiskoulutuksen.

Koulutukset herättivät hänessä suuren halun jakaa tätä uutta tietoa eteen päin Suomessa. Anja aloitti kouluttamisen yksityishenkilöille 2012 ja nyt on vuorossa myös yrityskoulutusten käynnistäminen.

Anja on valmistunut Passion Test for Business konsultiksi v. 2018 ja hän on sertifioitu Passion Test kouluttaja.

​DoTerran sertifioitujen, puhtaiden ja terapeuttisen tason eteeristen öljyjen jälleenmyynti ja koulutus on myös lähellä sydäntä ja terveyden edistäminen osa Anjan kokonaisvaltaisen menestymisen ajattelua.

Anjalla on myös oma luontaishoitoja tarjoava yritys. Hän on koulutukseltaan lähihoitaja sekä koulutettu Reiki Master ja diplomi shiatsuhoitaja. Hoitolassa hän on tarjonnut myös Reconnective hoitoja ja sessioita, intialaista päähierontaa sekä niska-hartia hierontaa. Tällä hetkellä Anja keskittyy enemmän kouluttamiseen.TAVATTAISIINKO?
“Tulen mielelläni esittelemään koulutuksiani sekä pitämään lyhyen mutta tehokkaan luennon Tuloksellisesta Ajattelusta, tavataan" .

"Suurin osa ihmisistä tänä päivänä törmää tietämisen ja tekemisen väliseen kuiluun. Me teemme asioita, joita emme halua tehdä, saamme tuloksia, joita emme halua saada ja jostain kumman syystä me vain jatkamme sen tekemistä.... "

Anja Kailanko

Kouluttaja